ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ό,τι συμβαίνει στην ορχήστρα μας, ίσως και παραέξω, ό,τι ΜΑΣ αρέσει και ό,τι όχι, ό,τι ΣΑΣ αρέσει και ό,τι όχι,

για ό,τι ανησυχούμε και για ό,τι χαιρόμαστε, για ό,τι αγαπούμε και για ό,τι απευχόμαστε, ένα παράθυρο ανοιχτό προς τα μέσα και προς τα έξω...

καλώς μας ήρθατε!

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Για βιολιστές και βιολίστες μόνο!!!

Ο Christoph Poppen διευθύνει την Κρατικη Ορχήστρα Αθηνών στις 23/5/2014 στην τελευταία συναυλία του κύκλου Μπράμς και το Σάββατο 24/5 θα το αφιερώσει στα μέλη της ΚΟΑ που παίζουμε βιολί ή βιόλα!!!
Παιδιά φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή!
 
 
Ως βιολιστής ο Christoph Poppen βραβεύθηκε σε πολλούς διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς βιολιού .
Το 1978 υπήρξε συνιδρυτής του Cherubini Quartett (πρώτο βιολί), που κέρδισε το Grand Prix στο Διεθνή Διαγωνισμό Κουαρτέτου Εγχόρδων στο Εβιάν της Γαλλίας, το 1981. Αυτό οδήγησε σε συναυλίες σε σημαντικά διεθνή μουσικά κέντρα, καθώς και σε πολλές ηχογραφήσεις για CD.
Ο Christoph Poppen διορίστηκε καθηγητής Βιολιού και Μουσικής Δωματίου στο "Hochschule für Musik" στο Detmold και αργότερα στο "Hanns Eisler Hochschule für Musik" στο Βερολίνο, όπου διετέλεσε και Πρόεδρος από το 1996 έως το 2000.
Για την αφοσίωσή του ο Christoph Poppen τιμήθηκε με το "Verdienstorden des Landes Berlin" το 2000.
Από το 2001 έως το 2005 ο Christoph Poppen ήταν Καλλιτεχνικός Διευθυντής του διάσημου  ARD Διεθνούς Διαγωνισμού  Μουσικής.
Από το 2003 ο Christoph Poppen είναι καθηγητής Βιολιού και Μουσικής Δωματίου στο "Hochschule für Musik und Theater" στο Μόναχο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: